Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΚΕΛΟ

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΚΕΛΟ
Αν είστε απ’ αυτούς που παραπονιούνται ότι δεν ξέρουν την Κω όσο καλά θα ήθελαν…Αν ψάχνετε καινούρια μέρη να δείτε στην Κω γιατί βαρεθήκατε τα παλιά…Αν θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, τότε σας έχω μια καλή πρόταση.
Κάθε Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, ξεκινάει από το Καμάρι της Κεφάλου (από το λιμανάκι), το Kamari Boat του Γιάννη Μαστόρου για μία τετράωρη «εκδρομή». Η βόλτα ξεκινάει από το νησάκι Καστρί, και μετά αφού περάσουμε από το ακρωτήρι Ρούθιανο και δούμε τη σκάλα φόρτωσης-εκφόρτωσης (ό,τι έχει απομείνει από το εργοστάσιο περλίτη), ο καπετάνιος μας πηγαίνει ως το νοτιότερο άκρο της Κεφάλου, το ακρωτήρι της Κρικέλου όπου υπάρχει χρόνος για να απολαύσει και να φωτογραφίσει κανείς ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στο νησί της Κω.
ακρωτήρι Ρούθιανο
Στη συνέχεια επιστρέφει στην παραλία Σαρακηνός, μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού (που, όμως, η πρόσβαση με τα πόδια είναι πολύ δύσκολη) για βραδινό κολύμπι και μετάbarbeque, με πεντανόστιμες λιχουδιές από το «μετρ» του είδους, κύριο Χάρη. Μουσική, χορός και αστείρευτο κέφι από το Θεοδόση και την Αντιγόνη, κρασάκι άφθονο, παρεΐστικη διάθεση, αλλά και παρατήρηση αστεριών με τη βοήθεια του καπετάν Γιάννη. Φιλόξενοι άνθρωποι, ζεστοί και δοτικοί έκαναν την εκδρομή αυτή μια υπέροχη εμπειρία, με μαγικές εικόνες από την Κω να μας συνοδεύουν.
Κι αν είστε και τυχεροί, μπορεί να δείτε και κανένα δελφίνι.
Κρίκελος
Η παραλία Σαρακηνός
Για πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνείτε με το Γιάννη Μαστόρο στο 6972294305.
Η σελίδα τους στο facebook:https://www.facebook.com/pages/Kamari-Boats-Kefalos/703939672982661?sk=timeline
Στη φωτογραφία διαπίστωσα ετεροχρονισμένα ότι εικονίζεται ένα πτερύγιο
Το άρθρο αυτό το πρωτοέγραψα πέρυσι για την Kos Voice και θα το βρείτε εδώ:
Περισσότερα για την παραλία του Σαρακηνού: http://photographybysophiakaragianni.blogspot.gr/2015/04/blog-post_52.html
Κείμενο. φωτογραφίες: Sophia Karagianni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου